“Hoor mij, ZieMij, Begrijp mij”

Geef mij de ruimte om tot rust te komen. Zodat ik mijn “denkhoofd” kan gebruiken om een oplossing te vinden. Mijn lichaam kan ik gebruiken om de oplossing uit te voeren en te experimenteren met ander gedrag. Zo kan ik ervaren welke oplossing bij mij past.

Mijn naam is Melina Verheij. Afgestudeerd als Psychomotorisch Therapeut. Ik ben een sportieve, sociaal bewogen en creatieve dame. Mijn werkervaring als hulpverlener brachten mij in de kinder- en jeugdpsychiatrie (Karakter), gehandicapten- en jeugdzorg (Hoenderloo Groep en Jan Pieter Heije-Crisis) en Jeugd GGZ Dimence SGGZ (huidige werkgever). Daarnaast heb ik 10 jaar voor gezondheidscentrums gewerkt waar ik  sport- (groepslessen) en personal training verzorgde.

In februari 2013 ben ik de uitdaging aangegaan om te ondernemen. Samen met mijn compagnon Charlotte Bohncke zijn wij als ZZP’ers aan de slag gegaan door ZieMij op te richten. Mijn grootste motivatie hiervoor is dat ik mijn passie als Psychomotorisch Therapeute kan uitoefenen. Met ZieMij kan ik kinderen en jongeren in de basis ondersteunen om klachten en problemen aan te pakken en te verminderen. Door middel van begeleiding, training of therapie bied ik ondersteuning aan de ontwikkeling van zelfredzaamheid bij opgroeiende kinderen en jongeren met problemen in deze maatschappij.

In 2015 was het tijd om ook in de sport voor mezelf te beginnen en mensen te helpen om hun gezondheids-wensen te vertalen naar haalbare doelen. Voor mij blijft een mooie uitdaging om mensen te motiveren om in beweging te komen en de begeleiding zo af stemmen dat gestelde doelen haalbaar worden. In 2018 heb ik CrossFit in Zutphen volledig overgenomen en heb ik een doorstart kunnen maken onder de naam CrossFit Human Power. Samen met Nikki Stein-Woestenenk ben ik trotse eigenaar van een fantastische community en een tof team met enorm gemotiveerde trainers.