Psychomotorische Therapie:

Moeder van L. (9 jaar) over de behandeling van haar zoon.
Mijn zoon vindt het ontzettend jammer dat de therapie stopt. Ik ben als moeder zeer tevreden en zie een positieve vooruitgang. Daar ben ik  je ook heel dankbaar voor. Hij heeft zichzelf weer terug gevonden.

Moeder van L. (11 jaar) over de behandeling van haar zoon.
Ik ben zeer tevreden over de PMT. Melina heeft goede handvatten gegeven om onze zoon goed te kunnen begeleiden bij zijn woedeaanvallen en zijn prikkelgevoeligheid. Ook zijn zelfvertrouwen is gegroeid de afgelopen maanden.

Moeder van K. (18 jaar) over de behandeling van haar dochter.
Ik ben heel erg tevreden. De aangeboden zorg heeft echt geholpen. Manier van zorg geven was op een leuke ontspannen manier. En erg sportief natuurlijk.

Moeder van J. (10 jaar) over de behandeling van haar zoon.
Mijn zoon heeft een mooie ontwikkeling doorgemaakt en rond met nieuwe inzichten de behandeling af. Contact en overleg met Melina was erg fijn. Een kind is voor een ouder iets kwetsbaars dus wat mij betreft van groot belang dat de ouder altijd betrokken wordt. In deze was dat zeker het geval en dat heb ik als zeer prettig ervaren.

Moeder van R. (8 jaar) over de behandeling van haar zoon.
Onze zoon R. (8 jaar) heeft veel baat gehad bij de PMT. Hij is een gevoelige jongen die veel last had van woedeaanvallen en een laag zelfbeeld had. Maar door middel van beweging/sport en spel is hij sterk gegroeid. We zien nu een kind dat beter zijn grenzen aan durft te geven en meer vertrouwen heeft in eigen kunnen. Als ouders hebben wij ook voldoende handvatten gekregen om hem goed te kunnen begeleiden thuis. De contacten met M.V. hebben wij als zeer prettig ervaren. Het is mooi om te zien dat er op speelse wijze zoveel bereikt kan worden.

Moeder van S. (11 jaar) over de behandeling van haar zoon.
“Al vanaf het eerste moment een prettig gevoel bij de PMT.  S. (11jaar) voelt zich snel op zijn gemak. Bijzonder hoe zij in korte tijd de vinger op de zere plek weet te leggen. Fijn om als ouders nauw betrokken te worden bij zijn behandeling. Mooi om te zien dat door middel van beweging/sport en spel er zoveel bereikt kan worden. We hebben een kind in huis die beter met zijn impulsen om kan gaan en die beter voor zichzelf kan opkomen. Ook goed om te weten is dat als we in de toekomst nog ergens tegenaan lopen weer bij ZieMij, Melina terecht kunnen. S. zegt zelf over de behandeling dat Melina aardig is en behulpzaam.”

Moeder van Luca (10 jaar) over de behandeling van haar zoon.
“Melina heeft met veel warme aandacht, speelsheid en een professionele blik de therapie voor Luca verzorgt. Luca vond het erg prettig om naar haar toe te gaan en is gegroeid in kracht en stress bestendigheid. Ook het contact met ons als ouders was erg prettig.”

Moeder van S. (8 jaar) over de behandeling van haar zoon.
Sinds de start van de PMT is S. echt gegroeid. Hij is zich goed bewust van zijn “problemen”, kan het vrij duidelijk onder woorden brengen en geeft nu ook goed aan wat er (lijfelijk) met hem gebeurt. Hij heeft woorden bij de emoties gekregen. Dit is een verdienste van de PMT! S. heeft een fijne klik met jou en jij weet hem echt in zijn kracht te zetten. We hebben hem zien groeien in de PMT.”

Client D. (14 jaar)
“Super bedankt voor alles wat je voor mij hebt gedaan! Je hebt mijn wereld weer een stukje makkelijker en mooier gemaakt. Je doet echt geweldig werk!”

Moeder S. over behandeling van haar dochter.
“Wat je beschrijft over onze dochter herkennen wij volledig. Wij zijn ongelooflijk blij dat het geen waar ze naar toe heeft gewerkt goed is verlopen, daar heeft ze samen met jou heel hard aan gewerkt en we zijn blij dat dit een succeservaring voor haar is geworden. Verder staat ze een stuk steviger in haar schoenen en zien we steeds vaker een vrolijke en ontspannen dochter. Soms heeft ze inderdaad nog last van prikkels in haar omgeving of andere factoren die haar van de wijs brengen, maar hier komt ze veel sneller doorheen dan voorheen. Onze dochter heeft heel veel vertrouwen in jou en ervaart de relatie met jou als erg goed. Dat wil veel zeggen, omdat ze ook hierin heel gevoelig is. Wij willen je hartelijk danken voor datgene wat je met onze dochter hebt gedaan, het heeft al heel erg veel opgeleverd!”

Docent Runningtherapie – Simon van Woerkom
“Het ‘Huiswerk’ nagekeken van cursiste; pure Runningtherapie promotie door PMT’er/runningtherapeut Melina Verheij”

KIWA Rapport 2019

Coaching:

Michelle
“Melina is een zeer sportieve dame, die goed kan coachen en je kan begeleiden bij jouw vooropgestelde doelen. Samen bereik je dat en daar waar nodig stel je je eigen doel bij.

Woorden die bij haar passen: zeer mensgericht – samenwerken – jij als persoon staat centraal – sportief – kundig op haar vakgebied.”

Anke
“Ik heb Melina Verheij leren kennen als een zeer bevlogen en professionele sportieve dame. Ik heb haar sport lessen met veel plezier gevolgd. Deze lessen zaten professioneel in elkaar en werden door Melina op enthousiaste wijze gegeven. In haar trainingen wil ik altijd een stapje verder gaan, ze motiveert mij enorm. Daarbij legt ze de oefeningen goed uit, doet de oefeningen duidelijk voor en ook gedurende de training geeft ze voldoende motiverende aanwijzingen.
Maar ook als sport instructrice geeft Melina goede adviezen. Ze heeft veel kennis van het menselijk lichaam en kan daardoor goed aangeven wat lichamelijk mogelijk is. Ook in het geval van een blessure of wat je moet doen om een blessure te voorkomen. 
Melina is prettig in de omgang, wat het sporten bij haar plezierig maakt!”

Ron
“ Inmiddels volg ik al zo’n 10 jaar groeps-lessen in het sportcentrum waar ik Melina heb leren kennen als beginnend instructrice. Melina had altijd goede bezochte lessen met een trouwe vaste kern die ze goed wist te motiveren en te stimuleren om net dat tandje meer te geven.Haar lessen waren altijd goed van opbouw qua muziek zodat er een fijne lijn in zat en je er volledig in kon geven. Ik mis haar als instructrice maar ben er van overtuigd dat ze met haar nieuwe uitdaging net zoveel succes zal hebben met haar drive en enthousiasme.”

Dorothe
“Melina is een zeer gedreven en professionele instructrice. Wanneer Melina training geeft ga je helemaal mee, ze weet iedereen enthousiast te maken. Ze gaat ook elke keer een stapje verder en voor haar is niets te veel. Ze geeft goed en duidelijk uitleg en kijkt altijd of je de oefening goed uitvoert. Als je de oefening verkeerd uitvoert geeft ze je duidelijke instructies hoe het wel te doen. Heb je een blessure dan geeft ze eventuele andere opties aan.  Melina is voor mij een super instructrice en een top mens.”

Voedingsbegeleiding:

F.S.
“Ik heb de begeleiding van Melina als zeer prettig ervaren. Ze heeft tijdens elke afspraak uitgebreid de tijd genomen, om te luisteren naar mijn ervaringen, maar ook gaf ze me vele bruikbare tips waarbij mijn resultaten nog beter zouden worden.
Daarnaast kon ik altijd met mijn vragen via de app of mail bij haar terecht.
Ze was erg makkelijk te benaderen en daarnaast was ze ook onwijs enthousiast. Dat gaf mij net dat extra stimulans tijdens de voedingsbegeleiding (Healthy Base). Het was allemaal erg laagdrempelig en dat was voor mij erg fijn.  Ook de uitleg was erg duidelijk over het programma!

Healthy Base” zelf is echt een geweldig voedingsprogramma dat goed vol te houden is.
Eigenlijk heb ik het gevoel dat ik nu meer eet dan voorheen.  Alleen het verschil is dat ik nu weet wat ik het beste kan eten en hoeveel ik ervan kan eten.
In 6 weken tijd ben ik 6 kilo afgevallen.
Dat is mij nog nooit gelukt met diëten etc.
Healthy Base is ook goed aan te passen in ons gezinsleven. Ik ben erg tevreden.”