Aanmelden voor Psychomotorische Therapie?

Kies een vestiging bij jou in de buurt. Onder contact vind je de gegevens van de des betreffende vestiging en kun je een bericht via het contact formulier achterlaten.

Na telefonische en/ of aanmelding per mail worden jullie uitgenodigd uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek wordt de reden aan aanmelding o.a. mogelijke zorgen en hulpvragen. Als er vertrouwen is van beide kanten kan de therapie starten. De hoeveelheid sessies en de duur van de behandeling wordt is overleg afgestemd.

Vanaf 25 mei 2018, geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).  Om aan de nieuwe AVG eisen te voldoen, is het privacybeleid  van alle vestigingen aangepast.

Klik Hier voor het privacybeleid en de verwerking van de persoonsgegevens.

ZieMij Nederland vindt het belangrijk dat je, je prettig voelt, je het gevoel hebt dat er naar je geluisterd wordt en dat je geholpen wordt met de vragen die je hebt. Toch kan het voorkomen dat je niet tevreden bent over de gegeven behandeling. Het zou heel fijn zijn als dat aangegeven wordt en we gezamenlijk kunnen kijken naar een oplossing.
Mocht dat niet niet of onvoldoende werken kan er een beroep gedaan worden op een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Elke vestiging is aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg (NIBIG). Dit is een onafhankelijke partij waar je terecht kunt met een klacht. NIBIG is bereikbaar via de website