Marieke, moeder Tom (9 jaar)
Dankjewel dat je Tom liet groeien. Dankjewel dat je school de juiste handvaten hebt gegeven. Dankjewel voor je adviezen. Dankjewel voor je aanwezigheid. Dankjewel voor alles! Als je op deze manier doorgaat dan zal je nog veel kinderen en gezinnen tot hulp zijn.

Peter, vader Koen (14 jaar)
Maikel, ik wil je ontzettend bedanken. Je hebt me gevraagd om wat kernwoorden op te schrijven. Ik heb jou als volgt ervaren: persoonlijk, inlevend, samenwerkend met alle partijen, sturend, hulpvaardig en open. Nogmaals mijn dank.

Marije, moeder Stijn (8 jaar)
Stijn is positiever over zichzelf. Hij reageert ook meer afgestemd op ons als wij stop zeggen. Hij is dan beter te bereiken en te sturen in zijn gedrag en behoefte. Als ouders zijn we geholpen door de evaluatiemomenten, met name het inzichtelijk krijgen van gedrag van Stijn en daarvoor begrip op kunnen brengen. Het is ons duidelijker waar bepaald gedrag vandaan komt en we kunnen Stijn daarin nu meer helpen. Bedankt!

Hanneke (33 jaar)
Maikel is een aandachtig mens, luistert zorgvuldig en was in staat mij snel te doorgronden. Hierdoor had ik gelukkig weinig woorden nodig om mezelf duidelijk te maken. Doordat hij aandachtig luistert, onthoudt hij wat er gezegd is en legt zo verbanden die ik alleen niet had kunnen leggen. Dit gaf mij veel inzicht in mijzelf. Hij maakte mij bewust van mijn kwaliteiten, waardoor ik me sterker ben gaan voelen en mezelf beetje bij beetje leer te waarderen. De praktische huiswerkopdrachten gaven mij veel inzicht in mijn snelle vooruitgang. Ik voelde mij in de sessies op mijn gemak, wat natuurlijk erg belangrijk is om dingen te durven delen, waardoor deze ontmoetingen vaak zelfs gezellig waren!

Sarah (29 jaar)
Het traject is voor mij heel positief geweest. Door een discrete, fijne en speelse manier van oefeningen doen heb ik in een korte tijd veel van mezelf geleerd. Fijn was dat ik daarbij handvatten kreeg om in de praktijk mee aan de slag te gaan. Ik ben zeer tevreden over zijn manier van aanpak en begeleiding. Bedankt!

Roel (52 jaar)
Ik wil je via deze weg nog ontzettend bedanken voor de fantastische begeleiding van de afgelopen maanden. Ongelofelijk om te zien dat de oplossing naar herstel gewoon in jezelf zit. Zelf was ik daarvan nog niet op de hoogte; jij overduidelijk wel! Nieuwe inzichten hebben mij geholpen en zullen mij blijven helpen in de toekomst. Veel dank voor jouw professionele- en aangename manier van werken. Je hebt veel voor mij betekend. Ik hoop dat je nog veel voor anderen mag betekenen.

Simone, moeder Tijn (12 jaar)
Mijn zoon Tijn heeft bij Maikel een aantal PMT behandelingen gevolgd waarbij voor aanvang van de sessies in overleg duidelijke doelstellingen zijn vastgelegd. Tijn was erg enthousiast over de therapie en zowel op school als thuis waren er duidelijke veranderingen zichtbaar en merkbaar. Daarnaast was het erg prettige dat wij wekelijks via de mail een update kregen over hoe de therapie was verlopen en wat de stand van zaken was met betrekking tot de doelstellingen. Ook de afsluiting heeft Tijn als fijn ervaren en hij was trots op de doelen die hij heeft bereikt. Wij zijn erg enthousiast over deze vorm van therapie en de wijze waarop Maikel deze therapie geeft en communiceert met ons als ouders over de voortgang.

Mohamed (12 jaar)
Ik word nu minder snel boos en als ik boos wordt weet ik wat ik moet doen.

Dylan (18 jaar)
Ik vond het erg gezellig en ik heb er veel aan gehad. Ik weet nu beter hoe ik mezelf onder controle kan houden en krijgen. Heel erg bedankt hiervoor!!