Mijn naam is Jolanda Roozenboom-Putman (1982), moeder van twee jongens en afgestudeerd als psychomotorisch therapeut en o.a. als  trainer Rots & Water en Trainer Sta Sterk. Mijn werkervaring als hulpverlener bracht mij in de kinder- en jeugdpsychiatrie waar ik onder andere veel ervaring in het werken met mensen met een stoornis binnen het autisme spectrum heb opgedaan.

Waar ik voor sta
Klaar staan voor anderen of dit nu in mijn werk, thuis of vrije tijd is, dit is iets wat ik altijd doe. Graag help ik mensen een stapje verder; helpen te ontwikkelen, zichzelf te leren kennen, zichzelf steviger en sterker te voelen. Dit door middel van een bewegingsgerichte en lichaamsgerichte aanpak, een aanpak waar ik mij in thuis voel en, zo ben ik van mening, iedereen verder kan helpen. Belangrijk in mijn aanpak is dat ik luister en kijk naar de ander; wat wil iemand en hoe kan ik iemand nog meer motiveren om stappen te durven zetten. Ik vind het belangrijk dat de ander eigen regie heeft, vanuit hier gaan we op zoek naar een juiste aanpak. Binnen ZieMij Elst draag ik mijn visie uit en handel er naar.

In onderstaande link kunt u lezen over de verwerking van o.a. persoonsgegevens, privacy en het recht op inzage, wijziging en verwijdering van persoonsgegevens.
AVG