Waarom Rots & Water?
Met de Rots & Water training leer je op een goede manier voor jezelf op te komen. Het is niet altijd makkelijk om je eigen grenzen aan te geven en die van anderen te respecteren.
In de training ligt de nadruk op het verbeteren van de zelfbeheersing, zelfreflectie, zelfvertrouwen en sociale vaardigheden. Maar ook om je fysiek, mentaal en verbaal weerbaarder te maken.
In de training leer je de krachten en zwakten van de Rots & Water houding.
Rots staat voor; zelfvertrouwen en je eigen weg durven gaan, je krachtig voelen.
Water staat voor; bewustzijn van je eigen gevoelens en afstemmen op de ander.

Doel
Het doel van de training is dat je steviger in je schoenen komt te staan, je leert voor jezelf op te komen en bouwt aan je zelfvertrouwen. Zo kun je beter omgaan met lastige situaties of conflicten en beter keuzes maken. Met Rots & Water leer je je boosheid te beheersen en op een rustige manier voor jezelf op te komen. Je denkt na over wat je wel en niet wilt en leert hoe je dat duidelijk kunt maken. Je leert bovendien de grenzen van anderen te respecteren. Kortom, je leert op een sociale en respectvolle manier met elkaar om te gaan.

Hoe doen we dat?
Door vooral veel te doen. We gebruiken sport en speloefeningen. Ook praat je met de andere kinderen in de groep, denk je na over je eigen houding en leer je wat jouw sterke en minder sterke punten zijn. We oefenen met ademhaling en besteden aandacht aan lichaamshouding, oogcontact en stemgebruik. Na afloop van de training ontvangen alle deelnemers een Rots & Water certificaat.
De training bestaat uit acht lessen (waaronder twee ouder/kind-lessen) van 75 minuten en wordt bij voldoende aanmeldingen wekelijks gegeven.

Kom kennismaken met Rots & Water en meld uw kind nu via het contactformulier aan voor de Introductiemiddag!

Introductiemiddag
Datum:
Locatie:
Programma
16:30-17:30 uur Kennismaking met Rots & Water en de trainer
17:30-18.30 uur Gelegenheid tot vragen en/of een individueel gesprek.
Kosten Introductie: €15,-
Bij aanmelding voor de gehele training worden deze kosten in mindering gebracht op de totale kosten.