Mijn naam is Charlotte Wolf- Bohncke, ondertussen alweer 33 jaar oud. Samenwonend met mijn man, ons zoontje Lévin (2022) en hond Douka in het gezellige Arnhem- west. Ik houd van bewegen (wandelen, golfsurfen, boulderen, zwemmen, hardlopen), lezen, kamperen en gezelligheid. Daarnaast vind ik het erg leuk om mij te ontwikkelen en veel kennis op te doen, dat is ook te zien aan de reeks diploma’s. Ik ben onder andere afgestudeerd als zwemdocent, sportdocent, provocatief therapeut, leefstijlcoach en psychomotorisch (systeem)therapeut.

Mijn werkervaring als hulpverlener bracht mij in de gehandicaptenzorg, kinder- en jeugdpsychiatrie en in de (open- en gesloten) jeugdzorg. Sinds 2013 heb ik samen met mijn compagnon het franchiseconcept ZieMij opgezet en daarmee ook mijn eigen praktijk ZieMij Arnhem. ZieMij Arnhem heb ik opgericht, omdat ik het idee had om hiermee goed te kunnen aansluiten bij kinderen, jongeren en ouders. Het geeft mij veel voldoening om kinderen en jongeren handvatten aan te bieden welke hun helpen om zo zelfstandig mogelijk te functioneren. Het begeleiden van dit proces door middel van  psychomotorische therapie is voor mij een inspirerende uitdaging, waar ik mij op een betrokken manier voor inzet.

Heel soms is Douka, de bordercollie in de praktijk aanwezig. Zij kan indien nodig en passend worden ingezet bij de therapieën.  Echter doe ik haar geen plezier als ze de hele dag in de wachtkamer moet wachten, dus ze is er enkel op afspraak.