“Thijs is veel rustiger en relaxter geworden. Hij heeft zelfinzicht gekregen en is zich meer bewust van het effect van zijn manier van reageren op anderen, en hij heeft meer zelfvertrouwen gekregen. De oude Thijs is weer terug, en hij is een blijer kind geworden. We hebben jou als een hele prettige, professionele en toegankelijke therapeut ervaren. Je bracht rust en duidelijkheid en had een luisterend oor, ook voor de dingen waar wij als ouders tegenaan liepen.  We voelden ons door jou gesteund en serieus genomen. Kortom, je hebt Thijs en ons enorm geholpen!”
-moeder van Thijs

“Ik heb geleerd om minder snel boos te worden en tactisch problemen op te lossen met andere kinderen die mij uitdaagden. Ik heb geleerd om naar mezelf te kijken, te praten i.p.v. boos te worden, anderen te negeren als ze vervelend doen en hulp te vragen als ik er zelf niet uitkom. Ik heb ook gekozen om naar een andere school te gaan, en ik heb nu veel nieuwe vrienden, en nooit meer ruzie. Jij bent heel aardig en je begreep mij altijd goed. Je bedacht altijd leuke dingen om te doen, en ik vond het veel leuker om naar pmt te gaan dan naar school.”
-Thijs, 9 jaar

“In de PMT heb ik geleerd om voor mijzelf op te komen, dat ik minder aan het piekeren ben en ik ben zelfverzekerder geworden. Vergeleken met de andere therapie die ik heb gevolgd waren er geen strikte opdrachten en als ik het ergens niet over wilde hebben was dit oke. Ik had het gevoel dat alles wat ik deed of zei goed was en ik mij nergens voor hoefde te schamen” .
– Anne, 15 jaar

“De PMT heeft Anne veel geholpen, ze heeft een stuk meer zelfvertrouwen en dit straalt ze ook uit. Ze komt goed voor zichzelf op en neemt situaties niet te persoonlijk, waardoor ze het gemakkelijk van zich af kan zetten. Heel mooi om een zelfverzekerde Anne te zien”.
-moeder

“Olivier heeft nu geen angst meer om boos te worden. Dat geeft hem een enorm vrij gevoel. Hij kan beter functioneren op school en met z’n sport. Ook de juf van Olivier was positief verrast over het snel bereikte resultaat en zijn transformatie. Zoals Olivier laatst zei ‘deze therapie gun ik iedereen'”.
– moeder van Olivier

“Ik heb geleerd om voor de klas te staan en ook geleerd om mijn boosheid te beheersen. Je ben heel aardig en helpt mij goed”.
– Olivier, 11 jaar

“Ik wist niet dat therapie zo leuk kon zijn en ik heb ook heel veel geleerd”.
– Marcel, 6 jaar

“Ik merkte gelijk na de eerste keer PMT dat Marcel zijn gevoelens op een betere manier kon uiten. In plaats van woede uitbarstingen kan hij nu vooraf aangeven wat hem dwars zit. Marcel ging altijd met veel plezier naar je toe”.
– moeder Marcel

“Ik vind je een prettig persoon om mee samen te werken, je straalt veel rust uit en bent duidelijk. PM(G)T geeft je meer inzichten in hoe je iets doet en waarom door het te ervaren. Tevens is het erg leuk om op die manier bezig te zijn. Ik heb meer inzichten in mijzelf gekregen en het contact met mijn dochter en mij is verbeterd”
-mevr. van Wissen

“Ik heb al zoveel therapieën gevolgd, maar nu pas is mij duidelijk geworden waarom ik dingen doe zoals ik ze doe en waar dat vandaan komt. Ik vond de PMT lastig, fijn, moeilijk, maar ook leuk. Bedankt”.
– Felicity, 17 jaar

“Ik heb geleerd om niet meer zo snel boos te zijn en beter met mijn woede om te gaan. Ik vond je erg leuk en ik vond het ook leuk om naar je toe te gaan”.
-Tijn, 10 jaar

“Wat ik merk aan mijn zoon Tijn is dat hij beter met zijn emotionele gevoelens om kan gaan en dat hij beter zijn grenzen kan aangeven. Hij had voor de behandeling bijna wekelijks een woede aanval en dit is terug gebracht naar zo goed als nul. Dit vinden we allebei heel fijn. Ik heb door de behandeling ook beter geleerd hoe ik het beste met Tijn om kan gaan. We kunnen samen met elkaar praten en hij kan ook beter aangeven als hij ergens niet mee eens is. Ook de omgang met zijn zus is hierin sterk verbeterd”.
– moeder van Tijn

“Ik heb geleerd dat ik veel dingen die eerst niet goed gingen zelf kan oplossen of om hulp kan vragen. Ik  weet nu dat niet alles hoeft te lukken en ik kan beter tegen mijn verlies.Ik heb meer geduld en kan zelf meer oplossen. Ik vond je aardig en je kan goed helpen”
-Marijn 10 jaar

Marijn heeft geleerd om inzicht te krijgen in hoe dingen bij hem werken en handvatten om problemen op te lossen of om hulp te vragen. Hij kan zich nu beter uiten. We hebben je als open, toegankelijk, begaan en deskundig ervaren. We raden de behandeling bij andere aan, omdat wij het een mooie mix vinden tussen praten en doen om zo spelenderwijs  ‘problemen’ inzichtelijk te maken.
– Josan en Joost, ouders van Marijn

“Wij hebben geleerd om beter met elkaar samen te werken en elkaar uit te laten praten. We moeten ook eerlijk zijn. Adem heeft geleerd om niet meer te duwen en weg te lopen als hij boos is. Selim heeft geleerd om geen ruzie op te zoeken en elkaar meer met rust te laten”.
– Adem 10 jaar, Selim 8 jaar en vader

“De therapie is erg effectief geweest, zowel voor Merijn als voor mijzelf. Charlotte is zeer toegankelijk, open en eerlijk. Geeft duidelijke feedback en handvatten waarmee  ouder en kind verder kunnen. Zij is in staat om in korte tijd een vertrouwensband op te bouwen die deze therapie mogelijk maakt.”
– Vader van Merijn

“Ik weet nog dat ik heel onzeker en verlegen binnenkwam. Hoe langer ik bij de PMT kwam hoe zelfverzekerder ik werd. Ik heb de therapie als ontzettend leerzaam ervaren. Ik kon over alles met je praten en je hebt me geleerd mijn gevoelens te uiten en mijn grenzen aan te geven. Je hebt altijd begrip voor me gehad. Door jou sta ik sterker in mijn schoenen. Naast de therapie waardeer ik je ook erg als persoon. Je kunt ontzettend goed luisteren en naast de minder leuke momenten heb ik ook erg met je gelachen. Ik zal je wijze lessen altijd met me meenemen, zowel als de leuke tijden die ik met je heb gehad. Ik hoop dat je dit werk nog heel lang kunt doen, want er gaan nog zoveel mensen zijn die jij gaat helpen en stuk voor stuk gaan ze blij zijn dat ze jou hebben als therapeut”.
-Maarten 18 jaar

“Giel heeft een beter zelfbeeld gekregen, heeft geleerd zijn emoties beter te reguleren en is over het algemeen rustiger / minder gestressd”.
-moeder van Giel

“Ik heb heel veel geleerd (stoppen, denken, doen en omgaan met andere kinderen).  Ik vond je heel aardig en behulpzaam”
– Iris 8 jaar

“Vroeger was ik heel snel boos en agressief nu niet meer en dat vind ik heel fijn. Het lukt mij om eerst na te denken en dan pas te doen,. De PMT is een soort gym, maar je leert er ook heel veel dingen en kan ook veel dingen doen. Dat vind ik heel leuk”.
– Lorenzo, 11 jaar

“Ik heb geleerd om voor me zelf op te komen en te zeggen als ik iets wou of niet wou. Ik vind je erg aardig en je hebt me goed geholpen”.
-Anoniem

“De behandeling heeft opgeleverd dat zowel wij als ouders als andere om Manuel heen gemakkelijker verbinding met hem kunnen maken en zo prettiger samen kunnen zijn en doen. En Manuel is sterker in zijn schoenen gaan staan, zich meer bewust van zijn moods en hoe daar mee om te gaan. Je hebt een ontzettend prettige benadering van zowel ouder als kind. Heel professioneel, bedankt!”
– moeder van Manuel

“Ik ben minder onzeker en kom sneller voor mijzelf op. Daarnaast ben ik erachter gekomen dat ik veel goede eigenschappen heb. Door dit alles zit ik nu veel lekkerder in mij vel”.
– Mariska, 15 jaar

“Mariska zit veel beter in haar vel. Durft grenzen aan de geven en is, zeker naar mij toe, in staat om meer affectie te tonen. Al na de eerste keer merkte ik dat ze met plezier naar de therapie ging en reageerde ze enthousiast bij terugkeer. Zonder dat Mariska door had dat het therapeutisch was heb je veel bereikt. Je bent echt doorgedrongen tot Mariska, dat was nog niemand ervoor gelukt”.
– moeder van Mariska

“Tijden de gezinsPMT heb ik geleerd om beter bij woede te beheersen. Daarnaast lukt het mij beter om geen oude koeien uit de sloot te halen. Er is meer positiviteit in huis en ik kan mijn eigen beter loslaten waardoor het contact met mijn dochter beter is”.
– Lindy, moeder

“Je hebt mij heel erg geholpen om dingen te zien die ik zelf niet kon zien.
Ik kan  nu meer voor mijzelf opkomen, zoals nee zeggen en de goede dingen in mijzelf zien”.
– Yori, 15 jaar

“Hij ‘staat’ er nu meer en het lijkt alsof hij meer zelfvertrouwen in zichzelf krijgt. Hij beseft nu dat hij door zijn houding en daadkracht meer zelfvertrouwen uitstraalt , opgemerkt wordt en serieuzer word genomen”.
– moeder Yori

“Ik heb geleerd om vervelende plaatjes in mijn hoofd in een kluis op te bergen en om nee te kunnen zeggen als ik niet wil. Ik vond het altijd super gezellig bij jou en ik kan goed met je praten als er wat is”
– Tiffany, 14 jaar

“De PMT heeft er voor gezorgd dat mijn dochter nauwelijks meer boos is en dat ze vervelende gedachtes en plaatjes in haar hoofd heeft opgeruimd en verder kan. Ik raad de PMT zeker bij andere aan”.
– Ramona moeder van Tiffany

“Ik heb al zoveel trainingen en gesprekken gevoerd om te leren omgaan met mijn problemen, maar nooit zoveel geleerd als bij jou. De oefeningen die je aanbiedt zijn enerzijds confronterend anderzijds zeer verhelderend. Ik kan er nu staan, ook in de opvoeding van mijn kind. Heel erg bedankt”.
– Sonja, 32 jaar

“De behandeling  heeft voor mij opgeleverd dat ik mijn zoon na lange tijd weer voor zichzelf zie opkomen en hem in moeilijke situaties zie relativeren  op een wijze dat hij er zelf het beste mee kan omgaan.  Hij is zelfbewust  en meer ontspannen waardoor hij kan genieten en kind kan zijn”.
-Vader

“Na vier sessies gezinsPMT is de sfeer thuis erg veranderd. Tijdens de PMGT heb ik veel tips gekregen wat werkt. De extreme buien van mijn dochter zijn weg. Ze slaapt nu ook veel beter. Aan het begin vond ik de PMGT heel spannend, maar daarna vooral erg leuk en leerzaam. Ik ben nu duidelijk naar haar en weet wat zij nodig heeft”.
– Sabrina, moeder

“Ik zou de PMT behandeling bij ZieMij zeker  aanraden. Zeker voor kinderen want die willen niet stil zitten en gaan praten wat ze moeilijk vinden. Door de spelletjes en sportelementen in het PMT is het laagdrempelig voor kinderen om er heen te gaan en hebben ze niet het gevoel dat het een therapeutische behandeling is. Dat maakt de PMT zo mooi”.
– anoniem

“Ik heb de gezinsPMT als zeer fijn ervaren. Om samen met alle gezinsleden activiteiten te doen en precies terug te zien wat er ook thuis gebeurd. Er werden goede tips gegeven die we gelijk konden oefenen. Ik zou iedereen aan raden om een keer een gezinsPMT te volgen”
– Monique, moeder van Nicky

“Ik heb in de therapie geleerd om mijn gevoelens te uiten, meer als normaal en ook uit mijzelf. Ik kan ook beter vragen stellen en om hulp vragen”.
-Milan, 16 jaar

“Ik had gekozen voor PMT omdat ik het niet zag zitten om weer in therapie te gaan en om alleen maar de praten. Heb dit al een aantal keren gedaan en het hielp niet echt bij mij. Voor ik aan deze therapie begon had ik zeer weinig zelfvertrouwen zowel als moeder als Linda. Ik irriteerde me aan alles om me heen hoe klein het ook was. Tijdens de sessies heb ik geleerd hoe ik moest letten op mijn eigen lichaamssignalen wat ik eerst totaal niet deed. Het gaat nu zo goed dat het me lukt om of rustig te blijven of om uit de situatie te stappen. Ook gaf ik totaal mijn eigen grenzen niet aan, ging door om alles en iedereen tevreden te stellen. Ook dit is volkomen veranderd en geef ik nu heel duidelijk mijn grenzen aan. Mijn zelfvertrouwen is enorm gestegen, ik voel me rustig in me hoofd, lekker in me vel en heb het gevoel alsof ik weer de hele wereld aan kan”.
-Linda 26 jaar

“Ik ben zeer gecharmeerd van de wijze waarop je dingen aanpakt. Allereerst de kennismaking thuis vind ik een hele grote plus, zeker voor het kind. Ook de wijze van therapie als de communicatie richting mijn zoon als mijzelf heb ik als enorm prettig ervaren. Mede doordat hier ook ruimte en aandacht  voor mijn visie op zijn problemen was, waardoor het geheel echt op de hulp aan hem gericht kon worden. Verder is jouw positiviteit en vrolijke omgang met zowel kind als begeleider een  hele prettige”.
– Jasper

” We hebben je als een betrokken en vriendelijk ervaren. Je probeerde mee te denken hoe de PMT invloed kon hebben op meerdere gebieden van onze zoon. We zouden de PMT behandeling bij ZieMij zeker aanraden aan andere. We denken namelijk dat de oefeningen zelfvertrouwen kunnen geven aan kinderen”.
-Marloes

“Jij kan mij goed helpen, de manier waarop je praat en uitlegt. De spelletjes die wij deden waren leuk en soms een beetje moeilijk. Ik vond het altijd erg fijn om naar je toe te gaan”.
– anoniem

“Ik heb je als een zeer prettig en zeer deskundig persoon ervaren. Je straalt rust en duidelijkheid uit. Mijn zoon ging altijd met heel veel plezier naar je toe en reageerde altijd enthousiast als hij terug kwam”.
– moeder

“De gezinsPMT heeft voor ons gebracht dat wij meer beschikbaar zijn voor onze kinderen. We hebben geleerd om even uit de situatie weg te gaan wanneer we te hoge stress hebben. De gezinsPMT heeft geholpen om onze zoon beter te leren kennen en ook aan te sturen. Zo weten we nu wat zijn patronen zijn en is er minder afstand. Onze zoon kan nu sneller dingen benoemen waar hij mee zit, zodat wij daar op in kunnen spelen”.
-moeder en vader