Ziemij Apeldoorn is gecontracteerd met de volgende gemeentes: Apeldoorn, Brummen, Epe, Hattem, Heerde, Lochem, Voorst en Zutphen. Dit betekent dat behandelkosten voor kinderen/jeugdigen met psychische klachten vergoed worden vanuit de gemeente. Hiervoor is enkel een verwijzing van de huisarts of het CJG (centrum jeugd en gezin) voor nodig.

PMT wordt ook vergoed door sommige ziektekostenverzekeringen in de aanvullende verzekering. Kijk hier welke verzekeringen dat zijn. Mocht de verzekering de therapie niet vergoeden, dan kan het helpen een brief te sturen aan uw zorgverzekeraar.

Activiteiten die gericht zijn op het herstel of voorkomen van verergering van gedrags- of psychische problematiek kunnen betaald worden vanuit een persoonsgebonden budget (PGB). In overige gevallen betalen de (ouders van de) cliënt de therapie zelf.

In het intakegesprek worden behandelafspraken gemaakt. Kijk hieronder welke algemene voorwaarden van toepassing zijn.

Behandelovereenkomst ZieMij kind en jeugd

Elke PMT’er van ZieMij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Psychomotorische Therapie (NVPMT) en geregistreerd in het register voor vaktherapeutische beroepen (SRVB). Een geregistreerde vaktherapeut blijft vakbekwaam omdat hij zich onderwerpt aan hoge eisen op het gebied van werkervaring, nascholing, intervisie en supervisie.

De AGB code van ZieMij Apeldoorn is 90-062483

logo's